nos ez a vicces kiragasztás fogadott ma, először komolyan azt olvastam hogy horgásszák be a macskákat..nem is értettem, hogy mi van, viszont én a kolis macskákat nagyon megkedveltem, eléggé viccesek, értenek magyarul, legalábbis figyelnek a gyere idé-re, de általában franciául beszélek velük, nem vagyok cica-barát de ezek igazán helyesek. múltkor nem ették meg a chillisbabot, maradt egy kis csirke múlt hétről ma azzal fogok próbálkozni.

ma megszólított egy igazi sötömi bácsika, nagyon cuki volt, el kellett neki olvasnom az epres hirdetéseket a boltban és igazán nagy sikert arattam, minden szavát értettem, menő vagyok!

szuperjó az idő, de a cipekedéstől megint megfájdult  hátam, szükségem van Balázskára mert egyedül nem bírom el a vizeket. már csak 8 nap és látjuk egymást Bálű!

JA és a hétvégém: másfél nap kellett hogy kipihenjem Amszterdam okozta fáradalmakat, mára sikerült normálisan ébrednem. Először is megint egyedül mentem ki az állomásra, de most nem volt pöcsrohasztó hideg,  busz már megint nem jött, viszont rekordidő alatt értem oda ja és az emeletes buszban végre a lábam is elfért 3 óra 20 perc múlva megérkeztünk Amsztiba, nem egy távolság, csináltunk kiskínais csopiképet, (megtudtam a csopivezető nevét, Hu Kun-nak hívják szerintem ez nagyon vicces) kíváncsi vagyok, hogy milyen lett mert vadalmaként vigyorogtam. A pályaudvarnál találkoztunk Bencebubuval, aki egy hatalmas arc, rögtön azzal fogadott hogy igyunk egy kávét, mert ő nem szereti a koránkelést (10:30kor), szóval első utunk a kávézóba vezetett ahol 2 órán keresztül egymás szavába vágva pofáztunk meg pletykáltunk, kiderült, hogy egy éve nem találkoztunk, szóval volt mesélnivaló bőven. Amszti nagyon-nagyon szép. Én már komolyan mondom hogy nem tudom eldönteni, hogy melyik város tetsztett a legjobban, ahova eddig szeptembertől elutaztunk, de Amsztinak volt egy ki belgás beütése az Amstel folyó csatornáival meg az épületekkel. Hideg volt szerintem, ezért állandóan valahova bementünk melegedni, de azért a partra is kiültünk mert én ettől a fajta építészettől meg kicsi csatornáktól mindig lázba jövök. Megnéztem Bence lakását is ami jóval nagyobb az enyémnél, de a konyhát és a wc-t mondjuk egy másik nyomi sráccal használja, eléggé lelakott, és kurvasokba kerül (havi 400 eur) és még távol van a központtól. Jókat sétáltunk a központban, bementünk egy jegyeladóhoz, aki múzeumokat meg különféle programokat ajánlott nekünk, végül a Madame Tussauds meg a jégparty között vacilláltunk, de mivel jövő héten is lehet amszitba menni és el akarom vinni Balukát, ezért inkább a jégshowt választottuk. Eszméletlen lázba hozott minket az idegenvezető csajszi, marha jófej volt, beszélt németül angolul olaszul és velem franciául, kaptunk meleg tapadó kesztyűket meg kabátokat és megnézünk egy nagyon cuki 3D-s filmet a mínusz 20 fokban, a teremben minden jégből volt és kaptunk vodka shot-okat is jégpohárban, ami nagyon beütött, mozi után ezerrel ment a party természetesen én voltam a főhangoskodó, ezer képet csinált rólunk a csaj, egyet el is hoztunk emlékbe, zseniális.

Szerettem volna elmenni a modern múzeumba, de lebeszélt róla a jegyárus, mert szerinte nagyon a külvárosban van meg midig változtatják a jegyek árát, szóval jövő héten Baluval választunk valami komolyabb múzeumot (VanGogh vagy szexmúzeum) plusz a Madame Tussauds mindenképpen, mert szeretnék egy képet a Jackoval. Baluka majd fényképezhet. biztos nagyon örül ennek. Ha tudnám, hogy kell ide képet berakni, már fel is tölteném, készült rólam egy nagyon cuki, de majd a pajtás megmutatja jövő héten. Ja és Docóék: kiskínaiak szerveznek Brugesbe egy napos utazást 25 euróért, asszem már mondtam, de szerintem menjünk el. ott ittuk a legfinomabb kávét, Jan van Eyck tér csak mi ránk vár!

A bejegyzés trackback címe:

https://bonjourpetitelilloise.blog.hu/api/trackback/id/tr274156380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bé a pajtás 2012.02.21. 17:33:14

Szex! Mmint a múzeum :) a viaszizét valahogy meg kibírom. Ha lesz hitler szobor, akkor hazaszeretném hozni a bajszát.
És márcsak 8 nap! óigen! Jan van Eyck téren van a legjobb kávé, de tényleg plusz az a csoki meg az a süti, wow!

luffancs 2012.02.22. 12:02:00

Hát Kicsilány így egy szuszra elolvasni rövidke soraidat nem semmi.
Az a baj, hogy "kevés" dolgot írsz le hirtelen meg aztán minden egyben eléggé izgi.
Annyira el vagyok keseredve sanyarú sorsodon, hogy talán bujkálásba kezdek.
Egy dologban segítsél légyszi egy lepukkant Puffancsnak. Mi alapján választasz Van Gogh és a szexmúzeum között? Mit és hol lehet csinálni? Mihez lesz éppen kedved? Mindent lehet egyesíteni egy helyen. Gondoljad átfele.

Itthon kitör a tavasz a hétvégén, mehetünk mindenfelé.

Nagyon kafa volt a lakás szétbombázva. Kár, hogy nem láttad. A teljes reménytelenség, ami persze némi túlzás.
Mire megérkezel, egy csoda vár. Illetve több is, de az meglepi.

Pusszancs
Puffancs

reqlorincz 2012.02.23. 21:01:54

@Bé a pajtás: dont izgi, majd csinálok neked olyan bajszot, mint az intouchables-ban Úristen azt a filmet mindenkinek meg kéne néznie a világon!

reqlorincz 2012.02.23. 21:02:53

@luffancs: Pufika láttam a lakást, mert Baluka lefényképezte és elküldte nekem, sokkal tágasabb az előszoba kár, hogy nem marad így. :)
süti beállítások módosítása