Na hát most búcsúztam a pajtásomtól, és végre kitaláltam, hogy hogyan lehet új bejegyzést írni, tutizsírfrankó.

A Mai nap csodája, hogy shoppingoltam Marinékkal. Ami azért csoda, mert itt minden drága, de most 50 % leárazás van és minden szuperszép. Szépen minden boltban szétváltunk és hagytak engem érvnyesülni a coolcatban vettem egy narancssárga és egy homokszínű zakót(meseszépek) egy fehér felsőt (felpróbálás nélkül!!!) egy mickey mouse-os felsőt meg még egy buzi flittereset ez a coolcat olyan menő, hogy francia seggrázós RNB zene dübörög anyám be se menne annyira hangos. A francia kislányok nagyon cukik és hiúk az egyiket le is fényépeztem mert annyira cukin pózolt de ki kellett törölnöm, mert szerinte a képen nem volt elég szép. próbáltam fényképezni a zaraban, mert a próbafülkék előtt olyan hosszú sor volt, amit még sosem láttam, többek között ezért nem próbáltam fel egy méregdrága mickeymouseos felsőt és hálistennek nem kellett megvennem. de tuti jól állt volna.sebaj. Egyébként olyan enyhe lett az idő hogy ma 8 fok volt, a franciák úgy döntöttek, hogy ez már elég kellemes ahhoz, hogy ledobják a kabátjukat így mindenhol vacogó kiszakós csajok mászkálnak, fő a divat!esküszöm, hogy én voltam az egyetlen kabátos ember! Jó hír, hogy ma csak egy ember Madame-ozott le, az is a Félix volt viccből, kezdek fiatalodni...Egyébként jövő héten lesz a szülinapja és nagyon sajnálom, hogy utána visszamegy Mexikóba, remélem egyszer majd ha elindulok Bogotába Monterreyt is útba etem... Oana új pasikat szédített tegnap este a buliban Félix féltékeny volt, sajnos érthető módon... Valahogy nekem nem volt kedvem a háromfogú kolielnökkel ropni....

TEgnap volt 3 órám szerintem mindegyiket megtartom, nem a legizgalmasabbak, de szerintem csak azért mert ezek még bevezető órák voltak, majd bepörögnek a tanárok...

Pirospontot kaptam volna magamtól ha a 4. órára is beülök, de nem volt rá erőm, meg különben is nagyon unalmas téma...

JA és Docónak írom, hogy ezek a francia pasik annyira jóstílusúak, hogy a sötétkék velúr cipő is úgy áll rajtuk, mintha normális lenne olyat hordani...ejha. majd nézek valamit Balukának...:))))höhö

MA ettem iszonyú finom salátát, merthogy itt  franciáknál van vagy 20féle salátafajta, egy salátaparadicsom ez a hely!!!

Megvettem a kínaiaktól az amszterdami jegyemet, jövő héten szombaton meglátogatom Bencebubut amsztiban, annyira várom!!!!szarnekem.

ja és holnap irány a wazzemmes zsófival, de majd csak franciául beszélünk.

a mai nap zenéje: kováts ferenc: csillagszajha

gros bisous á tous

A bejegyzés trackback címe:

https://bonjourpetitelilloise.blog.hu/api/trackback/id/tr193964250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pudorc 2012.01.28. 20:10:15

docó üzeni, hogy a francia fiúk érdemeit igazán nem kell nekem előadni (:

reqlorincz 2012.01.28. 20:18:26

@redzsii: most is mickeys piszi van rata:) már minden helyeskét meghívtam:)

nohohoriii 2012.01.28. 23:01:21

Én is figyelemmel követem minden lépésedet, ami elég publikus a világháló számára is. És jókat mosolygok rajtad. Amúgy csak én nem gondolom furának a sötétkék velúr cipőt egy fiún? Vigyázz magadra!

Ui: lehetne ilyen napi/heti legbolondabb francia/ott élő akivel találkoztál. Sztem ebbe a rovatba mindig lehet mit írni. :)
süti beállítások módosítása